Nexus6, Nie wiem co masz do Essy, rozumiem ze konkurencja, ale wg. mnie wszystko ladnie podlaczyli i zamontowali. A co do jakosci robot, to nie widze w twoim sposobie oklejenia drzwi (zdjecia) roznicy z tym co oni zrobili u mnie, stad nie rozumiem skad ta kpina :evil:
Maty wygłuszające do drzwi
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Dig DugNexus6, Nie wiem co masz do Essy, rozumiem ze konkurencja, ale wg. mnie wszystko ladnie podlaczyli i zamontowali. A co do jakosci robot, to nie widze w twoim sposobie oklejenia drzwi (zdjecia) roznicy z tym co oni zrobili u mnie, stad nie rozumiem skad ta kpina :evil:
wskaż mi palcem gdzie mam kpiące podejście do ESSY ??
:diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
nie rozumiem dlaczego słowo Profesjonalista, napisane z dużej litery ma się złośliwie kojarzyć ??
uśmiech to uśmiech, akurat znam profesjonalizm ESSY i Jurka D. w szczególności, więc nie mam się do czego czepiać
co innego gdbym napisał "profesjonalista" :diabelski_usmiech
a za komentarze innych - nie odpowiadam !!
peace & czopeczekk
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez paulmCzy po usunięciu konserwacji...Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paulmTakie coś żółte chyba, co trzeba zmyć przed klejeniem mat.
[ Dodano: Pon 08 Sie, 05 22:05 ]
Zamieszczone przez MisiekWAWnoooo... to czekamy na fotorelację z wydłubywania maty wygłuszającej z podnośnika szyby jak u KarolaZ :lol: :lol: :lol: :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecJa tam cale drzwi od srodka wyczyscilem zmywaczem i nic tam u mnie nie bylo :shock: no chyba ze nie widzialem :roll:zawracasz :?: :wpysk:
Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Musze sie pochwalic ,w koncu skonczylem wygluszac u siebie drzwi :diabelski_usmiech
Jedne robilem na raty ,przez 4 dni ,drugie juz pocisnolem dzisiaj ,zeszlo mi sie caly dzien :szeroki_usmiech Polecam przy pracy piwko (ja wciagnolem 4) lagodzi zadrapania,skaleczenie ,przypaleniai rece sa bardziej gipkie :wink:
Efekt poprostu zaje...ty :shock: pojawil sie w koncu BASk (tu tez moze byc i zasluga paneli z MDF-u 8) )
Dodatkowo auto jest bardziej ciche w srodku :shock: tzn szumu podczas jazdy na tarsie nie testowalem jeszcze ,ale w tej chili mniej slychac mojego tdi na postoju i podczas jazdy (turlaniu sie po malym miesciek
Komentarz
-
-
Po założeniu mat (przez firmę automm z Krakowa) lało mi się do środka.
Okazało się, że plastikowy pierścień na którym jest zamocowany głośnik ma "dziurę" od dołu (takie dziwne coś) przez którą woda dostawała się na wewn. cześć tapicerki a potem na podłogę. Firma zakleiła te dziury matami i zrobiła "daszki" nad głośnikami z kawałka maty bitumicznej. Niby pomogło ale muszę to chyba uszczelnić jeszcze silikonem.
Koszmar.
MONTUJCIE MATY SAMEMU-unikniecie takich przygód jak moje.Power is nothing without control !
"Samochód nie powinien wyglądać na szybszy niż jest" - zasłyszane na forum (napisał paulm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LIFEPo założeniu mat (przez firmę automm z Krakowa) lało mi się do środka.
Okazało się, że plastikowy pierścień na którym jest zamocowany głośnik ma "dziurę" od dołu (takie dziwne coś) przez którą woda dostawała się na wewn. cześć tapicerki a potem na podłogę.k
I nic mi nie lecialok w tej chwil zalozony mam panel z mdf-u i narazie podczas deszczu nie widzialem aby sie cos lalo
Komentarz
-
-
Witam, również jestem po wygłuszeniu drzwi - warto.
jestem również nowy na forum a octe posiadam od miesiąca, dlatego mialem obawę czy rozbierajac drzwi niczego nie uszkodzę.
chciałbym uzupełnic wątek, dedykując zdjęcia wszyskim nowym i lajkonikom, na ktorych prezentuję to czego nie znalazłem na forum - fotostory demontażu tapicerki od strony kierowcy (strona trudniejsza)
nie mam miejsca gdzie mógłbym zamiescic fotki i podac linki, dlatego umiesciłem je w
mojej galerii
Komentarz
-
-
brawo ale bez zmiany pierścienia na mdf i wymiany głośników to bez sens był je wygłuszać. Takie jest moje zdanie. Bo ori głośniki to szajs.
[ Dodano: Pon 27 Lut, 06 15:10 ]
Acha mam pytanko gdzie kupowaliście maty? Cały czas też chodzi mi to po głowie ale poki niebedzie głośników to się nawet niebiore. Na allegro zamawialiście czy gdzieś w sklepie???
Komentarz
-
-
Pytaj Nexusa. On ma chyba wszystko w dobrych cenach. :diabelski_usmiechhttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mlodybrawo ale bez zmiany pierścienia na mdf i wymiany głośników to bez sens był je wygłuszać. Takie jest moje zdanie. Bo ori głośniki to szajs.
[ Dodano: Pon 27 Lut, 06 15:10 ]
Acha mam pytanko gdzie kupowaliście maty? Cały czas też chodzi mi to po głowie ale poki niebedzie głośników to się nawet niebiore. Na allegro zamawialiście czy gdzieś w sklepie???
ja wygłuszyłem soundabadem 15cm - łatwo przechodził przez szpary w drzwiach, jest plastyczny a klejony na ciepło na oczyszczone drzwi ma małe szanse na odklejenie, zużyłem 1,5 rolki, kupiłem w markecie za 52zeta rolka.
no i powaznie zastanawiam sie czy dalszych etapów nie zlecic profesjonalistom, prace kosztują bardzo duuużo czasu, który niezmiernie cenię a samodzielnie nie uzyskam takich efektow jak to mogą to zrobic własnie oni.
Komentarz
-
-
Jeśli sie mylę to mnie skrytykujcie ale przy wydatkach na sprzęt ok 2kzł wygłuszyć drzwi matami za 75zł wydaje mi się trochę dziwne. Znaczy się nieproporcjonalne. Ale to moja subiektywna ocena. Ja na maty przeznaczyłem ok 700zł.
Autorushttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
Komentarz
-
-
Autorus-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz